Мадера Масандра «Масандра» 1947
Схожі напої
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Мадера «Масандра» 1947
Мадера «Масандра» – вино, яке виготовляється за класичною технологією мадерації з 1892 року.
Особливість такого напою – у процесі його виробництва. Виноград для мадери збирають при цукристості не менше 20%. Виноматеріал, уже насичений сонцем, витримують на відкритому майданчику в дубових бочках 5 років, щоб процес мадерації привів вино до його особливого ванільно-горіхового смаку та пряного аромату. Вино має інтенсивний золотисто-коньячний відтінок, воно розкриває букет поступово, відкриваючи нові ноти.
Зібраний у 1947 році врожай винограду був особливо вдалим. Цей рік визнаний сприятливим для кримського виноробства. Тому придбати мадеру «Масандра» багаторічної витримки має сенс і як оригінальний подарунок, так і для колекції.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 241 перегляд