Мадера Масандра «Масандра» 1946
Факти
Схожі напої
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Мадера «Масандра» 1946
Справжня кримська мадера — тільки «Масандра». Це вино славиться виразним смаком із пряно-горіховими нотами, багатим ароматом, що розкривається поступово, та інтенсивно-золотистим кольором.
Така композиція формується в результаті особливого процесу — мадеризації. Виноград сортів Вердельо, Альбільо, Серсіаль збирають із південних схилів гір при досягненні ягодами цукристості не менше 20%. Потім молоде вино витримують під сонцем у дубових барилах не менше 5 років. Після складної ферментації вино мадера «Массандра» отримує свій воістину сонячний букет.
Серед усіх урожаїв заводу «Массандра», купаж 1946 року визнаний одним з найкращих — цей рік вважається сприятливим для виноградарства.
Купити колекційну мадеру кримського заводу «Массандра» – удача для колекціонера. В інтернет-магазині представлені раритети кримського виноробства, у тому числі та сама мадера 1946 року.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 388 переглядів