Мадера Масандра «Масандра» 1996
Факти
Схожі напої
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Мадера «Масандра» 1996
Сильне, повнотіле вино – мадера «Масандра» 1996 року. Воно має незвичайну технологію виготовлення, що повністю повторює досвід португальських мореплавців, які отримали класичну мадеру шляхом довгої витримки бочок з вином за високих температур.
Так роблять мадеру і сьогодні. В НПАО «Масандра» щороку дубові барильця з молодим вином із винограду Альбільо, Серсіаль, Вердельо виставляють на спеціальних майданчиках, де їх прогріває кримське спекотне сонце.
В результаті через 5 років у барилі залишається близько 60% колишнього обсягу, але кожен ковток такого вина – справжня іскра сонця, золотиста за кольором, пряно-обпалююча на смак і має характерний аромат, який запам'ятовується надовго.
Мадеру 1996 року можна замовити з доставкою до Харкова або будь-якого іншого міста в Україні.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 531 перегляд