Мадера Коктебель «Коктебель» 1954
Факти
Вінтажі
- 1954
- 1975
Схожі напої
Деталі
Українська мадера «Коктебель»
Природні умови – річна сума температур і кількість сонячних днів – сприяють виробництву одного з «сонячних» вин – мадери.
Мадеру «Коктебель» готують із винограду сортів Шабаш, Серсіаль, Альбільо Кримський та суміші європейських сортів виключно з виноградних плантацій підприємства. На заводі найбільший у Європі мадерний майданчик та унікальний солярій. Мадера «Коктебель» 1954 року одне з найкращих вин Криму – це візитна картка долини та заводу.
Вино відрізняє яскравий, складний з чітко вираженими тонами мадеризації та витримки, букет. Смак повний, гармонійний, приємно пекучий із присмаком гартованого горіху. Це вино двічі народжене сонцем: грона винограду дозрівають під гарячим південним сонцем – перше народження; бочки з молодим вином чотири роки стоять на витримці під палаючим промінням сонця на мадерному майданчику – друге народження.
Мадера «Коктебель» виробляється виноробами заводу з 1944 року і за свої унікальні якості була нагороджена кубком Гран-Прі, сімома золотими та срібною медаллю на різних Міжнародних конкурсах.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 1724 перегляди