Мадера Масандра «Масандра» 1989
Схожі напої
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Мадера «Масандра» 1989
Мадера «Масандра» до 1989 вже мала практично вікову історію виготовлення – перша партія «сонця в келиху» була випущена ще 1892 року. З того часу вінтажі «Масандра» тільки набирали популярності, і 1989 рік не став винятком.
Метеорологи Нікітського ботанічного саду вважали цей рік сприятливим для виноробства, а отже, зібраний урожай повною мірою дозволяв випустити гарний напій зі стійким золотистим відтінком та насиченим смаком, у якому переплітаються ноти коньяку, спецій та гартованого горіху.
Мадера 1989 року не менше 5 років провела у дубових барилах на відкритих майданчиках винзаводу при температурах близько 30-45 градусів. За ці роки випаровується щонайменше 40% обсягу бочки. Зате напій, що залишився, вбирає в себе максимум аромату і смаку.
Мадера добре підходить для «розпалювання» апетиту, а її сонячне єство заряджає небувалою енергією.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 143 перегляди