Мадера Масандра «Масандра» 1991
Схожі напої
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Мадера «Масандра» 1991
Багатогранний смак мадери «Массандра» складно переоцінити – вона поступово розкривається тонами карамелі, прянощів і коньяку. Насичене кріплене вино відмінно підходить як аперетив або дигестив. Воно підкорює своїм глибоким золотистим відтінком, а в міру витримки набуває все більш насичений букет.
За рахунок особливостей виробництва мадера має особливий статус серед кріплених вин – недаремно її називають «двічі поцілованою сонцем».
Ферментація вина відбувається за умови, що врожай винограду досяг цукристості 20%. Більше того, для отримання мадери обов'язкове тривале вистоювання бочок із молодим вином під променями кримського сонця протягом п'яти років.
При тривалій пляшковій витримці «Масандра» 1991 року лише покращує свої кондиції.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 162 перегляди