Вино Tignanello Solaia Toscana 2009
Факти
Схожі напої
Деталі
Червоне сухе італійське вино з винограду Каберне Совіньйон, Каберне Фран, Санджовезе врожаю 2009 року
Solaia – виноградник площею близько 20 га, розташований у Tenuta Tignanello на кам'янистому південно-західному схилі на висоті між 350 і 400 метрами над рівнем моря.
Сім'я Антинорі вперше виробила вино Солайя з винограду врожаю 1978 року. Спочатку суміш складалася з 80% Каберне Совіньйон і 20% Каберне Фран, що повторилося і в 1979 році. Solaia виробляється тільки у виняткові роки і не випускалася у 1980, 1981, 1983.1984 та 1992 роках.
Нотатки
Дегустатор
Solaia 2009 має інтенсивний рубіновий червоний колір.
М'якість, яка відчувається на піднебінні, є результатом ідеально стиглого винограду з наступними нотами кави, шоколаду, м'яти та солодки.
Це складне вино, відмінної структури, вишуканості та елегантності з м'якими та оксамитовими дубильними речовинами.
Рекомендовано вживати зі страв з м'яса та сирами. Температура подачі 16-18°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 171 перегляд