Вино Tommasi Amarone della Valpolicella
Схожі напої
Деталі
Червоне сухе італійське вино з винограду Корвіна, Рондинелла, Корвіноне, Молінара
Вино виготовляється за особливою технологією, за якою виноград підсушують протягом 5 місяців — з жовтня, після збирання врожаю, до лютого. Це дозволяє ягодам придбати нові чудові аромати, глибокий, насичений смак та збільшити рівень натурального цукру. Після закінчення ферментації, вино спочатку витримується протягом трьох років у 35-гектолітрових бочках, а потім, після розлиття ще рік «відпочиває» у пляшках.
Віно Томмасі було багаторазовим чемпіоном та призером міжнародних конкурсів, таких як «Verona Wine Top» та «International Wine Challenge». Адвокат вина Роберт Паркер оцінив це вино у 92 бали.
Амароне Делла Вальполічелла Классіко вино для особливих випадків, яке може подаватися як під час основної трапези, так і стати ідеальним компаньйоном для приємних пообідніх розмов у колі близьких та друзів.
Вино має складний, насичений смак з м'якою текстурою, в якій витончено поєднуються ноти ізюму та стиглої сливи з відтінками кави мокко та мінералів. Tommasi Amarone дарує довгий і м'який післясмак.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 472 перегляди