Вино Gaja Sori Tildin Barbaresco 2013
Схожі напої
Деталі
Червоне сухе італійське вино з винограду Неббіоло врожаю 2013 року
Gaja Sori Tildin Barbaresco є флагманом родини Гайя та має відмінний потенціал зберігання (понад 30 років).
Виробляється з винограду сорту Неббіоло, що в перекладі з італійської означає «туман». Сорт характеризується достатком танінів у молодості та збалансованістю у міру старіння.
Ферментація вина відбувається в чанах з нержавіючої сталі при температурному контролі на рівні 25-29 °C протягом 3-х тижнів. Витримка проходить 12 місяців у бариках та 12 місяців у великих дерев'яних бочках.
Нотатки
Дегустатор
Колір насичений рубіново-червоний.
Смак багатий, соковитий, але водночас ненав'язливий, має дивовижну легкість і елегантність. Тривалий фруктовий смак з делікатними танінами.
Аромат поєднує в собі концентровані відтінки фіалки, мінералів, кокосу, копченостей і серпанку, і неймовірного смаку стиглих чорних ягід.
Ресторатор
Фантастично поєднується з їжею, не домінує, а лише ідеально розбавляє її. Gaja Sori Tildin Barbaresco 2013 чудово доповнить ситні м'ясні страви, дичину, тверді сорти сирів, трюфелі. Температура подачі 16-18 °C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 306 переглядів