Вино La Massa Toscana
Факти
Деталі
Червоне сухе італійське вино з винограду Санджовезе, Каберне Совіньйон, Мерло, Аліканте
Fattoria La Massa – яскравий приклад успіху. За десять років старанної роботи та бажання досягти досконалості молодий та енергійний Джампаоло Мотто дійсно досяг успіху. Спочатку завоював популярність у своєму регіоні, а після – підкорив поціновувачів червоних вин з усього світу. У 2007 році міжнародний журнал Wine Gourmet назвав господарство «Відкриттям року», а в 2003 першим вином господарства пригощалися гості на званій вечері, організованій Елтоном Джоном на церемонії «Оскар».
У 2008 році у маєтку розпочався масштабний ремонт, результатом якого стало створення унікального господарства з використанням найпередовіших та найсучасніших розробок. Винороби отримали у своє розпорядження автономну енергосистему та гравітаційні погреби.
Після збирання весь урожай проходить повторну перевірку. Ферментація відбувається в ємностях із нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Витримка вина відбувається півтора роки із застосуванням дріжджів у французьких бариках, з яких 1/5 – нові.
Вино La Massa дарує яскравий і насичений аромат стиглих червоних фруктів, горіхів, дуба та лакриці. Повний, добре збалансований смак з оксамитовими танінами та чіткою структурою дарує тривалий післясмак із тонами джему з чорної смородини.
Вино Ла Маса стане чудовим доповненням до телятини під червоним соусом, бефстроганів, сирів середньої витримки. Температура подачі 16-18°C. Перед подачею вину необхідно дати «подихати».
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 4 перегляди