Вино Fabre Montmayou Phebus Cabernet Sauvignon 2007
Схожі напої
Деталі
Червоне сухе аргентинське вино з винограду Каберне Совіньйон врожаю 2007 року
Збирання врожаю з 10 квітня по 21 квітня. Урожай збирається вручну в невеликих лотках по 20 кг, щоб не пошкодити виноград. Ретельне сортування проводиться вручну до вініфікації, щоб вибрати найкращий виноград.
Ферментація відбувається при контрольованій температурі 26°С. Чотири перекачування на добу та тривале вимочування протягом 30 днів. Пити рекомендується на 6 рік.
Fabre Montmayou Phebus Cabernet Sauvignon 2007 має насичений червоний колір. Дуже хороша концентрація ароматів темних фруктів: ожини та чорної смородини. Соковите та фруктове на смак, з відтінками кави та кори дуба. Насичене шовковистими танінами та довгим присмаком.
Розкривається у поєднанні з м'ясом та твердими сирами.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 171 перегляд