Вино Bodegas Emilio Moro Emilio Moro Malleolus 2011
Факти
Деталі
Червоне сухе іспанське вино з винограду Тінто Фіно врожаю 2011 року
Виноробня заснована в 1932 році і розташована в найкращій області Рібера дель Дуеро, яка славиться своєю різноманітністю ґрунтів для ідеального вирощування виноградників та створення кращого вина. Вік лоз становить від 12 до 25 років.
Наприкінці ХХ століття компанією було створено високотехнологічний чотирирівневий льох, який дозволяє іиготовляти вино «гравітаційним» способом. Там здійснюється повний контроль за перебігом ферментації, яка відбувається при температурі 28°С протягом 28 днів, а комп'ютери стежать за процесом віджиму для створення вина найвищої якості.
Вино має колір стиглої вишні і наповнене ароматами чорних ягід і джему.
2011 Malleolus має багатий і насичений смак з нотами чорних ягід і прянощів і залишає багатий і довгий післясмак.
Буде чудово поєднуватися з бараниною на грилі або хамоном.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 90 переглядів