Вино Chateau Le Bon Pasteur Pomerol 1.5 liters 2008
Деталі
Червоне сухе французьке вино з винограду Мерло, Каберне Фран врожаю 2008 року
У 1920 році Chateau Le Bon Pasteur був крихітним будинком, який в даний час використовується як дегустаційний зал, і був куплений Йосипом і Ерміном Дюпюї. Тоді сім'я заробляла більше грошей на своїй пекарні, ніж на виноробстві.
У 1978 році сім'я Роллан продовжила традицію виноробства в шато. Це породило сучасну епоху для Ле Бон Пастер і стало початком кар'єри для Мішеля Роллана і Дені Роллана. Приблизно в той же час вони відкрили свою Rolland лабораторію, яка незабаром переросла в консалтингову кампанію.
Площа виноградників 6,62 га. Цікаво, що частина Bon Pasteur розташована в місті Сент-Емільйон. Така ситуація не рідкість у Померолі. Виноградник Bon Pasteur засаджений до 80% Мерло, а решта 20% – Cabernet Franc. Земля - гравій, пісок та глина. Виноградні лози висаджують із щільністю 6500 лоз на гектар. Середній вік лоз складає близько 30 років.
У Chateau Le Bon Pasteur збирання врожаю здійснюється вручну. Вино проходить вініфікацію в чанах із нержавіючої сталі, оснащених системою терморегуляції. Витримка вина відбувається у бочках 15-18 місяців. Потенціал розвитку вина 8-25 років.
Шато Ле Бон Пастер найкраще подавати з усіма типами класичних м'ясних страв: телятина, свинина, яловичина, баранина, качка, дичина, смажена курка.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 52 перегляди