Вино Les Celliers Jean d'Alibert «Selection des Chateaux de Bordeaux» Rouge
Деталі
Червоне сухе французьке вино з винограду Мерло, Каберне Совіньйон
У створенні цього вишуканого вина брав участь відомий міжнародний критик Роберт Джозеф: саме він вибирав найкращі врожаї бордоських замків для створення свого власного унікального асамбляжу, гідного вин Бордо.
На етикетці вина зображено компас, з одного боку який вказує напрямок у бік регіону Бордо, а з іншого боку Роберт Джозеф пропонує себе у ролі навігатора в якісних винах, оскільки є безумовним авторитетом у світі вина.
При створенні вина Selection des Chateaux de Bordeaux Rouge використовується найкращий виноград, зібраний з різноманітних ґрунтів. Весь процес збору відбувається вручну, після чого проходить холодна мацерація, а після ферментації при контрольованих температурах протягом двох тижнів у нейтральних ємностях. Витримується вино двома способами: більша половина проходить витримку у нейтральних ємностях, а друга у дубових бочках. Весь процес витримки триває 3 місяці.
Вино має яскраві червоно-рубінові кольори, в ароматі якого виразно грають тони чорниці та ожини, а також інших ягід у поєднанні з ваніллю. Гармонійний смак, з гармонійною структурою та витриманими танінами дарує ніжні відтінки чорносливу в середній тривалості післясмаку.
Вино Селексьйон де Шато де Бордо Руж відмінно підійде до страв з червоного м'яса та приготовлених на грилі. Перед подачею вину необхідно дати «подихати», рекомендована температура подачі 16-18°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 113 переглядів