Вино Antano Tempranillo Rioja
Факти
Деталі
Червоне сухе іспанське вино з винограду Темпранільйо
Антаньо – це молоде вино з Ріохи. Для виробництва використовується виноград сортів «Масуело», «Грасіано», «Темпранільо».
Виробляється у виноробні в Лісабоні. Вино бродить у чанах з нержавіючої сталі, потім вирушає до бетонних резервуарів (там завершується бродіння), а потім витримується у бетонних ємностях.
Виноробня з'явилася кілька сотень років тому в Хумільї, Іспанія. Згодом, у 19-му столітті виробництво почало розширюватися, було збудовано нову виноробню. З 1890 року Garcia Carrion почала продавати вино за межі Іспанії, переважно у Францію. Сьогодні вина компанії реалізуються у всьому світі.
Нотатки
Дегустатор
Колір рубіновий з пурпуровим відтінком.
Інтенсивний, виразний аромат наповнений тонами соковитих ягід та фруктів. На фоні простежуються пікантні тони тютюну та пряних спецій.
Смак багатий на соковиті ноти червоних фруктів, присмак яких відмінно розкривається завдяки оксамитовій текстурі. Простежується тонка кислинка у поєднанні з легким тлом танінів.
Тривалий, граючий післясмак має характерні тони червоних фруктів. Плавний, трохи м'ятний фініш.
Поєднується з телятиною, куркою, м'ясом на грилі. Температура подачі 17-19°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 74 перегляди