Вино Bruno Giacosa Barbera D'Alba Falletto
Деталі
Червоне сухе італійське вино з винограду Барбера
Лозам барбери віддано найкращі ділянки виноградників в апелясьоні Бароло, хоча ці землі більш пристосовані для вирощування іншого сорту винограду. Господар і засновник господарства Бруно Джакоза поставив за мету добитися від барбери максимуму і надав для цього розкішний терруар. Його праці незабаром принесли плоди і вина Bruno Giacosa стали популярними у всій Італії та за її межами. Крім чудової структури, вина мають гарний потенціал зберігання – близько 10 років.
Виноград збирають вручну. Ферментація проходить у чанах із нержавіючої сталі протягом двох тижнів. За температурою сусла слідкує сучасне обладнання. Вино витримується від року до півтора року у бочках із французького дуба. Після розливу по пляшках вино ще 2 місяці «відпочиває» у підвалах господарства.
Barbera d'Alba Falletto – вино насиченого рубінового кольору. У яскравому ароматі гармонійно поєднані ноти лісових ягід, гранату, кави та шоколаду. Округлий смак з ніжними танінами та приємною кисличкою дарує ніжний післясмак із фруктовими відтінками.
Вино Барбера д'Альба Фаллетто відмінно пасує до класичної італійської кухні, м'яса під червоним соусом та витриманим сирам. Перед вживанням вину необхідно дати «подихати». Подавати при температурі 16-18°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 62 перегляди