Вино Azienda Vinicola Benanti Serra Della Contessa Rosso Etna 2000

UTP001177
Бенанті Серра делла Контесса Россо Етна
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
14.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2000

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе італійське вино з винограду Нерелло Маскалезе, Нерелло Каппуччіо врожаю 2000 року

Назва Serra della Contessa асоціюється з найкращим вином Етна DOC. Воно створюється з двох найвідоміших сортів винограду в районі вулкану — Нерелло Маскалезе та Нерелло Капуччіо.

На висоті понад 500 метрів над рівнем моря, на східному схилі гори ростуть виноградники, вік наймолодшої лози яких приблизно 80 років. При цьому є лози, які пережили епідемію філоксери, а це означає, що їх вік понад 100 років.

Зібрані наприкінці вересня ягоди проходять тривалий період ферментації у великих дерев'яних бочках об'ємом 5200 літрів. Після закінчення яблучно-молочного бродіння вино на рік потрапляє в дубові барики для подальшого дозрівання. Після бутилювання напій ще 12-15 місяців витримується у льохах і лише потім надходить у продаж. При правильному зберіганні вино «Серра делла Контеса» продовжує свій розвиток у пляшках і з роками стає більш зрілим та щільним.

Вино Серра делла Контеса 2000 насиченого рубінового кольору, з неповторним ароматом стиглих лісових фруктів та благородної деревини. Витриманий глибокий смак дарує чудовий фруктовий букет, залишаючи після себе тривалий післясмак, який дарує свіжість.

Настільки вишуканий смак вина найкраще поєднується з дичиною, зрілими сирами та з червоним м'ясом під складними соусами.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?