Мескаль Monte Alban
Деталі
Мексиканська текіла Монте Албан
Мескаль – це попередник текіли. Вперше напій почали виготовляти у 16 столітті після того, як іспанські конкістадори за допомогою дистиляції отримали з традиційного слабоалкогольного кульку міцніший напій.
Відмінність між текілою і мескалем полягає в тому, що при виробництві мескалю використовується близько 5 різновидів агави, тоді як текіла виробляється тільки з блакитної агави Вебер, вирощеної в околицях Халіско.
Нотатки
Дегустатор
Колір золотистий.
Аромат пронизаний легкими кремово-вершковими тонами. Є димний фон.
Мескаль Монте Албан має маслянисту структуру та насичений смак. У повнозвучному букеті переважають ноти диму, обпаленого дуба та агави.
Післясмак тривалий. Виразно відчувається тло агави.
Відмінно поєднується зі стравами Мексиканської кухні. Вживати приємно запиваючи сангрітою.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 677 переглядів