Херес Масандра «Масандра» 1949
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Херес «Масандра» 1949
Колекційне біло вино Херес «Массандра» врожаю 1949 року
Міцне вино виробляється з винограду сортів Серсіаль, Альбільо, Шабаш.
Як і всі вина цієї марки, Херес «Массандра» витримується протягом року під плівкою хересних дріжджів. У процесі хересування та подальшої термічної обробки у вині накопичуються альдегіди та ацеталі, в результаті вино набуває специфічного смаку, з легким тоном гіркого мигдалю та гартованого горіха. Процес формування та дозрівання вина триває довгих 4 роки.
Вино яскраво-золотистого кольору з ледь помітними зеленими відблисками. Букет приголомшує безліччю найскладніших ароматів: тонкий та складний. У гармонійному та повному смаку відчувається ніжна солонуватість з тонами гартованого горіха та гіркого мигдалю. З віком до них додаються коньячно-ванільні тони. Післясмак багатий і довгий.
Вино Херес «Массандра» нагороджено кубком «Гран-прі», десятьма золотими та двома срібними медалями.
Вино незрівнянно. Не знайти найкращого вина для задушевних бесід у компанії, для різних прийомів, вечірок, коли не слід накривати рясний стіл. У таких випадках до цього вина доречні легкі закуски: маслини, сири, овочеві салати, тартинки.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 318 переглядів