Десертне вино Масандра Педро Кримський 1950
Факти
Вінтажі
- 1948
- 1950
Деталі
Біле кріплене українське десертне вино Масандра Педро Кримський 1950 з винограду Педро Кримський
Колекційне десертне вино Педро Кримський урожаю 1950 року.
Біле десертне марочне вино з винограду сорту Педро Хіменес, що вирощується у господарствах степових та передгірських районів Криму. Колір вина від золотистого до темно-золотистого. Букет складний, із тонким медовим тоном. Смак м'який, повний, гармонійний.
Для вироблення вина Педро Кримський виноград збирають при цукристості не нижче 22%, дроблять із гребеневидаленням. Виноматеріали отримують шляхом настоювання сусла на меззі (12-24 год), спиртування сусла-самотіка і сусла першого тиску під час бродіння при цукристості, що забезпечує у вині необхідні кондиції спирту та цукру. Витримують 2 роки у дубових бутах. На 1-му році роблять 1—2 відкриті переливки, на 2-му — закриту.
Вино удостоєно 3 золотих медалей.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 291 перегляд