Десертне вино Масандра Бастардо
Деталі
Червоне кріплене українське десертне вино Масандра Бастардо
Червоне десертне вино.
Виробляється об'єднанням Масандра з 1966 року з винограду гібридного сорту Бастардо Магарачський. Виноградники розташовані на приморських ділянках Південної експозиції. Виноград збирають на переробку при цукристості щонайменше 25%. Молоде вино витримують у дубових бочках 2 роки.
Колір вина густий темно-гранатовий.
Букет складний, пікантний з ароматом вершкового шоколаду.
Смак повний, м'який , обволакивающе бархатистий, з легкими тонами шоколаду.
При колекційній витримці ще яскравіше виявляються чудові якості вина.
Вино нагороджено двома золотими медалями.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 457 переглядів