Деталі
Український коньяк Македонский
Легендарний український коньяк Коктебель Македонський 30 років
На міжнародному конкурсі «Ялта. Золотий грифон-2011» Коньяк «Македонський» отримав золоту медаль.
Коньяк «Македонський» витриманий у підвалах заводу 30 років. Цією назвою ми хочемо увічнити пам'ять колишнього директора радгоспу-заводу «Коктебель» Михайла Андрійовича Македонського. Ця людина відновила підприємство з руїн у післявоєнний період і керувала ним майже 30 років, перетворивши його на один із найприбутковіших і найпопулярніших заводів країни.
Коньяк, виготовлений з виноградної ягоди, вирощеної на плантаціях Коктебелю, відноситься до категорії вишуканих, рідкісних та дорогих напоїв, букет яких концентрує у собі величезну кількість відтінків, а смак відрізняється елегантністю, ніжністю та тонкістю.
В основі коньячного виробництва лежить підбір певних сортів винограду (у Коктебелі це Аліготе, Ркацителі, Шабаш), збирання винограду, його переробка з отриманням коньячного виноматеріалу та подальше отримання коньячного спирту, який витримують у дубовій тарі протягом тривалого періоду.
Дубова бочка відіграє важливу роль, надаючи коньячним спиртам особливий смак та букет. При виготовленні окремих ексклюзивних коньяків Коктебелю з метою надання особливих підвищених органолептичних якостей використовуються купажні коньяки, які є старими, часто колекційними зразками. Коньяк, як будь-яка дорогоцінна річ, не створений для розгулу, кожна крапля його має «підвищувати силу духу та тіла».
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 1733 перегляди