Текіла Don Julio 1942 Anejo
Факти
Схожі напої
Деталі
Мексиканська текіла Дон Хуліо 1942 Аньєхо
Компанія Дон Хуліо знаходиться в мексиканському штаті Халіско неподалік плантацій блакитної агави. Заснована в 1942 році на ентузіазмі Хуліо Гомеса. Через 20 років після створення мала на своєму рахунку два великі заводи та цілу мережу пабів по країні.
Секрет виняткового смаку Don Julio 1942 Anejo ховається в технології витримування спиртів, отриманих із соку блакитної агави. Сировина піддається термальній обробці, а потім дистилюється. На виході маємо високоградусний напій, який витримується у дубових бочках протягом 8-10 років. На рік компанія випускає близько мільйона літрів цього напою.
Нотатки
Дегустатор
Колір бурштиновий, з коричневим відтінком.
Квіткові ноти у поєднанні з ароматом стиглих фруктів створюють приємний солодкуватий букет. Відчутна агава у поєднанні з вишнею. Насолода доповнюється багатими тонами меду та ірису.
Напій має м'який та великий смак. У ньому відчувається гіркуватість грейпфрута, ванільна насолода, а також легкий натяк на дуб. Приємні емоції викликає аромат лимонної цедри, що не настільки явний, але інтригуючий.
Текіла Don Julio 1942 має тривалий, збалансований солодко-гіркий післясмак, виражений цитрусовими тонами.
Дон Хуліо 1942 Аньєхо можна вживати із сіллю, часточками лайма чи лимона або в чистому вигляді. Відмінним гастрономічним доповненням стане сир, страви та закуски мексиканської кухні.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 3128 переглядів