Кальвадос Chateau du Breuil «Fine Calvados»
Факти
Схожі напої
Деталі
Французький кальвадос Шато дю Брей «Файн Кальвадос», AOC
Виробляється за унікальною технологією відповідно до законів виробництва кальвадосу регіону Pays d'Auge. Відбувається ферментація яблучного сидру протягом 6 тижнів. Далі слідує процес подвійної дистиляції в аламбіку та витримка напою у французьких бочках з дуба протягом не менше двох років.
«Фін Кальвадос» нагороджений срібною медаллю та званням «Кращий у своєму класі» на конкурсі «International Wines & Spirits Competition» у Лондоні у 2006, 2008, 2010 та 2012 роках.
Нотатки
Дегустатор
Колір золотистий.
Яскравий, стійкий аромат пронизаний фруктовими нюансами.
Насичений смак таїть у собі тони зрілого яблука та деревні нотки.
Післясмак має приємний фруктовий фініш і солодку абрикосову нотку.
Рекомендований до вживання у чистому вигляді як аперитив та дигестив. Послужить чудовим інгредієнтом для коктейлів. Температура подачі 18-20°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 6139 переглядів