Вино Cathedral Cellar Chardonnay 2004
Схожі напої
Деталі
Біле сухе південноафриканське вино з винограду Шардоне врожаю 2004 року
Урожай для Cathedral Cellar Chardonnay вирощується у Західному Кейпі. Після закінчення дводенної холодної мацерації сік засівають спеціальним штамом дріжджів. Ферментація триває сім днів. Після численних дегустацій сусло пресується і переміщається в барелі для яблучно-молочного бродіння, після відокремлюється від осаду і повертається в барелі для подальшого дозрівання.
Потенціал зберігання понад п'ять років.
Нотатки
Дегустатор
Колір рубіновий.
В ароматі переважають соковиті фруктові тони. Виразно відчуваються аромати малини та банану.
Смак пряно-фруктовий із привабливою сливовою насиченістю. У фруктовому фоні простежується ваніль, шоколад та карамельна насолода.
Добре інтегровані таніни створюють приємний, тривалий післясмак з ванільним фінішом.
Добре зважає на сири, птицю, пасту та м'ясні страви. Температура подачі 16-18°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 646 переглядів