Портвейн Barros Tawny Porto
Факти
Деталі
Португальський портвейн Баррос Тоні Порто
При виробництві портвейну використовується купаж червоних сортів винограду Тінта Роріз, Тінта Као, Тінта Барроко та Турига Франка, які вирощуються у долині річки Дору. Урожай збирається у вересні, коли ягоди стають повнозрілими.
Витримка проводиться в резервуарах із сталі та дубових бочках загалом 3 роки. За цей час напій насичується ароматом і набуває своїх особливих характеристик.
Нотатки
Дегустатор
Колір цегляно-червоний.
Соковитий аромат наповнений фруктовим багатством. Простежуються приємні родзинкові нотки у поєднанні з часткою чорносливу.
Смак витриманий, трохи в'яжучий, з характерними нотами інжиру та деревини. Портвейну властивий відмінний баланс я яскраво виражені фруктові тони.
Насичений, тривалий післясмак з відтінком деревини та фруктовим фоном.
Подається портвейн як самостійний десерт або послужить чудовим доповненням до фруктової тарілки. Температура подачі 18-20°C.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 673 перегляди