Віскі Glenora Glen Breton Rare 10 Years Old

UTP002625
Гленора Дистилері Глен Бретон Рейр 10 років
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
43.0%
Об'єм: 
0.75

Схожі напої

Деталі

Односолодовий канадський віскі Гленора Дистилері Глен Бретон Рейр 10 років

Glen Breton Rare 10 – чудовий віскі, насичено золотистого кольору від молодої компанії Glenora Inn & Distillery, заснованої в 1999 році, встиг завоювати любов шанувальників віскі по всьому світу.

Віскі Glen Breton високо оцінений журналом Wine Enthusiast, а також є багаторазовим призером та переможцем міжнародних конкурсів.

Компанія Glenora Distillers викликала світовий фурор після преміального випуску першого у світі односолодового віскі, витриманого в бочках з-під айсвайну в 2007 році.

Віскі витримувався протягом 10 років у бочках з американського дуба, склади якого розташовані в яблуневих садах маєтку в Кейп-Бретон, Нова Шотландія. Канадський віскі Glen Breton Rare згадується у відомому списку «101 віскі, які ви обов'язково повинні спробувати перед смертю».

Віскі має теплий аромат, який дарує чудовий букет, наповнений нотами прянощів і шоколаду, апельсину та меду, а на завершення радує легкими відтінками тютюну та ванілі. Яскравий та легкий смак багатий на відтінки фруктів у збалансованому поєднанні з вишневим шоколадом та легкими нотами клену. Довгий післясмак приносить м'які імбирні відтінки.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?