Вино M.A.N. Vintners Shiraz 2009

UTP001191
М.А.Н. Вінтнерс Шираз
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
14.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2009

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе південноафриканське вино з винограду Шираз врожаю 2009 року

Витончене вино, яке з'явилося на світ завдяки бажанню трьох чоловіків створити вино, яке вони самі хотіли б пити. На їхню думку таке вино повинно мати відмінну якість, доступну ціну та привабливий дизайн.

Вино створюється за складною технологією, починаючи від ручного збору врожаю з очищенням ягід від шкірки і закінчуючи річною витримкою, при якій половина вина витримується в дубових бочках з яких чверть нова, а друга половина в малих чанах зі сталі, після чого, перед бутилюванням вино проходить освітлення та фільтрацію.

Букет вина яскравий, завдяки особливостям ґрунту в якому міститься велика кількість сланцю та гранітних порід. Він дарує відтінки чорносливу з кавою, які плавно переходять у тони вишні та спецій у гармонії з польовими квітами. Приємний, солодкий смак вишні та ожини ніжно підкреслює смак спецій та прянощів. Вино залишає добре збалансований післясмак, який відзначений штрихами лакриці та фіалки.

Вино M.A.N. Vintners Shiraz 2009 поєднується з різноманітними стравами із червоного м'яса. Рекомендуємо його спробувати з ногою ягняти.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?