Вино Almaviva 2006
Факти
Схожі напої
Деталі
Альмавіва 2006 – блискуче вино зі стійкими та вишуканими танінами. Елегантний, постійний і чіткий за своїм характером, що демонструє смак класу.
Вино Альмавіва 2006 увібрало в себе особливості чотирьох сортів винограду: Каберне Совіньйон, Карменер, Каберне Фран і Мерло.
Хоча зимові опади цього року трохи поступалися історичним середнім, дощі були стійкими та добре розподілялися протягом усього зимового сезону. Розумно тепла погода та гарний запас води у ґрунті сприяли забезпеченню однорідного розкриття бутонів у вересні та великому зростанню у жовтні-листопаді.
З грудня до лютого максимальні температури протягом дня залишалися значно підвищеними, при цьому добові коливання були особливо високими.
Похолодання у квітні уповільнило процес дозрівання, що визначило найпізнішу дату збирання врожаю за всю історію Vina Almaviva – з 24 квітня до 24 травня.
Сухі умови та повільне дозрівання сприяли великому накопиченню фенольних сполук, гарному балансу та оптимальній стиглості винограду.
Готове вино Almaviva 2006 витримано 17 місяців у нових бочках із французького дуба.
Нотатки
Дегустатор
Колір інтенсивний рубіново-червоний.
В ароматі розкриваються стійкі відверті тони стиглої смородини, сливи та ожини, пов'язані з мінеральними нотками та тонкими нотками ванілі, кави, апельсинової цедри, тютюну та какао. У смаку неабияка рівновага, велика кислотність, міцна дубильна структура та виняткова стійкість.
Wine Spectator
93/100 балів
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 272 перегляди