Мадера Масандра «Масандра» 1976
Факти
Схожі напої
Деталі
Біле кріплене українське вино Масандра Мадера «Масандра» 1976
Мадера «Масандра» особливого представлення не потребує. Вона виробляється за класичною технологією вже понад 100 років. Кожен урожай «Масандра» має свої відмінні якості, але незмінним залишається виражений злегка пекучий смак напою, його яскраво-золотистий колір і аромат, в якому в міру визрівання все яскравіше виявляються коньячно-ванільні ноти.
Мадера врожаю 1976 року – один із класичних вінтажів. Цей рік був цілком типовим для кримського виноробства, виноград набрав достатньої цукристості для хорошої мадери. Витримана у дубових бочках протягом 5 років, мадера пройшла додаткову пляшкову витримку в колекції заводу.
Сьогодні цей напій можна вважати раритетом, а його покупка стане гарним вибором як для шанувальників кріплених вин, так і для колекціонерів, які створюють власну енотеку.
Об'єднання Масандра
Національне виробничо-аграрне об'єднання «Масандра» – виробник найвідоміших українських вин, що випускаються під однойменною торговою маркою до 2014 року.
У своєму складі мало головне підприємство – завод вторинного виноробства в Масандрі з більш ніж віковою історією – та 9 виноградарських держпідприємств.
Об'єднання виробляло близько 60 найменувань вин, у тому числі 28 марочних. Висока якість продукції була відзначена на різних міжнародних виставках, конкурсах, ярмарках та аукціонах 226 золотими та срібними медалями, 7 кубками Гран-Прі та 5 Супер-Гран-Прі.
Деякі вина «Масандра», наприклад, «Мускат білий Червоного Каменю» визнані еталонами у своєму класі.
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 433 перегляди