Вино Nipozzano Chianti Rufina Riserva

UTP990014
Ніпоццано К'янті Руфіна Різерва
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Marchesi de' Frescobaldi
Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе італійське вино з винограду Санджовезе, Мальвазія Нера, Колоріно, Мерло, Каберне Совіньйон

Nipozzano Chianti Rufina Riserva від Marchesi de' Frescobaldi – головне вино господарства. Це чудове вино було багаторазовим призером і переможцем міжнародних конкурсів і об'єктом високих оцінок критиків і дегустаторів.

Виноград для вина збирається з лоз віком не менше 20 років, що ростуть на висоті до 300 метрів над рівнем моря на глинисто-вапнякових ґрунтах. Урожай збирають вручну наприкінці вересня. Вініфікація кожного сорту проводиться окремо. Процес ферментації відбувається в нейтральних ємностях протягом двох тижнів. Витримується вино 2 роки в дубових бочках, у тому числі половина – у нових. Після розливу по пляшках вино ще 2 місяці «відпочиває» у льохах компанії.

Вино Nipozzano Chianti Rufina Riserva має насичений червоний колір. Яскравий аромат наповнений тонами вишні та спецій, а оксамитовий та збалансований смак із фруктовими нотами та легкими танінами залишає тривалий післясмак із відтінками шоколаду та спецій.

Вино стане відмінним доповненням до страв на грилі, витриманим сирам. Перед подачею вину необхідно дати трохи «подихати». Рекомендована температура подачі 16-18°C.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?