Вино Fairview La Capra Pinotage

UTP990999
Феірвью Ла Капра Пінотаж
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
14.0%
Об'єм: 
0.75

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе південноафриканське вино з винограду Пінотаж

У Південній Африці сорт винограду Пінотаж з'явився шляхом схрещування двох сортів. З цього сорту не так просто зробити вино. Сорт має свій особливий характер, який підвладний не всім виноробам, але все ж таки коли виходять хороші вина, то пінотаж вражає своєю індивідуальністю, насиченістю з виділеними нотами чорносливу.

На етикетці базової лінійки вин La Capra Pinotage (іт. «коза») зображена незвичайна картина, головна роль якої відведена козам зааненської породи, яким власник господарства Чарльз Беку зобов'язаний не менше, ніж батьківським виноградникам, оскільки є найбільшим виробником сиру у регіоні. У своєрідній вежі присутні музиканти, символ свята, сир, вилка, що відображає великий гастрономічний спектр вин пінотаж. Ферма – данина землі, глобус – популярність у всьому світі та винна бочка – один із головних символів вина, а також відбиває данину традиціям.

Весь урожай збирається вручну, після чого відбувається гребневиділення та ферментація в нейтральних ємностях. Витримується вино у бочках із французького та американського дуба протягом дев'яти місяців.

Ла Капра Пінотаж – вино яскраво-червоного кольору, з насиченим ароматом стиглих червоних ягід, лакриці та дуба. У глибокому смаку з оксамитовими танінами та збалансованою структурою розкриваються тони чорносливу, шоколаду та дерева. Вино дарує ніжний тривалий післясмак. Ла Капра Пінотаж відмінно поєднуватиметься з кисло-солодкою та гострою кухнею, зі стравами на грилі та сирами середньої витримки. Перед подачею вину необхідно дати «подихати», рекомендована температура подачі 16-18°C.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?