Вино Marco Felluga Collio Pinot Grigio «Mongris»

UTP990018
Марко Феллуга «Монгріc» Колліо Піно Гріджіо
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Marco Felluga
Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Біле сухе італійське вино з винограду Піно Гріджіо

Сорт винограду Піно гріджіо з'явився в Італії, зокрема, у Фріулі понад сто років тому ще за часів Наполеонівських воєн. І саме регіон Фріулі-Венеція-Джулія вважається найкращим теруаром для вирощування цього сорту винограду. Завдання Марко Фелуга — створення ідеалу за рахунок поєднання традицій та сучасності. Наслідуючи цю мету компанія досягла успіхів, була першою кому був присвоєний статус DOC і набула популярності і поваги серед любителів вина по всьому світу. Після ретельного контролю якості кожної ягоди відбувається ферментація вина в нейтральних чанах, потім слідує витримка на осаді в ємностях з нержавіючої сталі протягом часу, який щороку визначає винороб.

Завдяки дотриманню традицій, використанню сучасного обладнання та найвищої майстерності виноробів, вино Mongris отримує насичений аромат стиглих яблук та груш із відтінками білих квітів та мигдалю. Елегантний фруктовий смак зі збалансованою кислотністю, гнучкою структурою та пряними відтінками дарує ніжний, середньої тривалості післясмак.

Вино «Монгріc» Піно Гриджіо стане відмінним доповненням до легких закусок, страв з морепродуктів та риби, а також чудово пасуватиме до білого м'яса. Перед подачею рекомендується охолодити до температури 12°C. Декантації не потребує.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?