Вино Ceretto Arneis Blange

UTP990020
Черетто Арнеіс Бланже
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75

Схожі напої

Деталі

Біле напівсухе італійське вино з винограду Арнеїс

Вино Arneis Blange – вишукане біле напівсухе вино, яке є одним з найбільш яскравих вин, що продаються, не тільки в провінції П'ємонт, але і у всій Італії. Над створенням етикетки для вина працював художник світової популярності. Сільвіо Коппола, якому вдалося створити добре відомий імідж білого вина з П'ємонту.

Винний Будинок Ceretto є не лише відомим виробником вин, а й одним із найстаріших та найшанованіших будинків П'ємонту. Сім'я займається виноробством з 30-х років XX століття. У рік виробляється близько 700 тисяч пляшок вина.

Під час створення вина Ceretto Arneis Blange використовується тільки ретельно відібраний виноград з лоз, що ростуть на висоті 300 метрів над рівнем моря на плідних глинистих ґрунтах. Виноград збирається як із відносно молодих лоз, що досягли 20-ти літнього віку, так і з лоз, яким понад 100 років.

Ферментація вина відбувається за низьких температур у чанах із нержавіючої сталі. Вино витримується у нейтральних ємностях. Час витримки залежить від багатьох факторів і постійно контролюється досвідченими виноробами.

Черетто Арнеїс Бланже має яскравий аромат персика та стиглих фруктів з легкими відтінками м'яти. Легкий, освіжаючий смак з повітряною текстурою та помірною кислотністю дарує післясмак середньої тривалості з тонами фруктів. Це вино чудово смакуватиме як аперитив або під легкі закуски. Перед подачею вино необхідно охолодити, декантації не потребує.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?