Вино Feudi di San Gregorio Albente

UTP990028
Феуді ді Сан Грегоріо Альбенте
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75

Схожі напої

Деталі

Біле сухе італійське вино з винограду Фалангіна

Вино «Альбенте» створено із винограду сорту Фалангіна. Фалангіна — старовинний сорт винограду, який свого часу відзначили ще давні римляни. Вважалося, що виноград мав дуже високу плодючість. Є версія, що назва винограду походить від слова Falernus — так називали себе римські купці, які привезли цей сорт з Греції до Італії, розповсюдивши його по всій країні. Будинок зберігає старовинні традиції предків та постійно перебуває у пошуках можливостей для покращення землі, винограду та виробництва.

Виноград росте на лозах віком від десяти років, які розташовані на висоті від 300 до 700 метрів над рівнем моря, на родючих ґрунтах вулканічного походження. Для вина Альбенте врожай збирається вручну, після чого відбувається ферментація у ємностях із нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Витримка вина відбувається в нейтральних ємностях протягом півроку.

Вино Albente має яскравий солом'яний колір, в ароматі напою грають легкі та яскраві фруктові ноти у поєднанні з тонами польових трав. Гармонійний смак дарує свіжі фруктові тони, які залишають ніжний, середньої довжини післясмак. Вино буде чудово як аперитив, а також у поєднанні зі стравами з морепродуктів з овочами.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?