Вино Tenuta San Guido «Le Difese» Toscana

UTP990069
Тенута Сан Гуідо Ле Діфезе
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Tenuta San Guido
Вміст алкоголю: 
13.5%
Об'єм: 
0.75

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе італійське вино з винограду Каберне Совіньйон, Санджовезе

Tenuta San Guido є одним із найвідоміших італійських виробників вина. Назва «Le Difese» перекладається як ікла кабана, тому що в цьому регіоні водиться багато кабанів, яких хоч і відлякують собаки, примудряються псувати виноградники, що і зображено на етикетці вина. Вино Ле Діфезе створюється з винограду, зібраного з молодих лоз, які ростуть на родючих ґрунтах поряд з морем, за рахунок чого виноград виходить високої якості та насиченого смаку.

Весь процес збирання врожаю відбувається виключно вручну, після чого виноград Каберне та Санджовезе вініфікуються окремо у невеликих чанах із нержавіючої сталі при контрольованій температурі протягом двох тижнів. Вино витримується рік у дубових бочках із французького та американського дерева, а після ще три місяці «відпочиває» у льохах маєтку.

Вино дарує свіжий, насичено-гармонійний смак із тонкою текстурою, в якій грають фруктово-ягідні тони. Вино пасує як до класичних страв із червоного м'яса, так і до морепродуктів завдяки своїй легкій кислотності.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?