Вино Chateau Pavie Saint-Emilion Grand Cru 2000

UTP000865
Шато Паві Сент-Емільйон Гран Крю
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Chateau Pavie
Вміст алкоголю: 
14.5%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2000

Вінтажі

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе французьке вино Шато Паві Сент-Емільйон Гран Крю 2000 з винограду Мерло, Каберне Фран, Каберне Совіньйон

Схили Шато Паві та Ausone вперше були засаджені виноградом стародавніми римлянами у четвертому столітті. Тим не менш, господарство стало відомо, як виробник вин у Сент-Емільйон майже дві тисячі років по тому. Замок Pavie почав завойовувати популярність у середині 19-го століття.

У 1998 році Жерар Перс, який уже володів Chateau Monbousquet, купив шато у сімейства Valette за $31 000 000, після чого Chateau Pavie пережив друге народження. На момент покупки виноградники були в поганому стані. Потрібна була велика підсадка, щоб досягти необхідного рівня щільності виноградної лози. Деякі ділянки були повністю пересаджені.

У рамках проекту знадобилося два роки, щоб закінчити перший етап реконструкції до 2000 року. У 2011 році Замок знову розпочав повну реконструкцію всіх об'єктів виноробства та урочисто відкрив оновлене Шато у червні 2013 року.

Chateau Pavie був класифікований як Premier Grand Cru Classe «B» У 1954 році під управлінням сім'ї Valette, а в 2012 році з новою класифікацією Saint-Emilion, винзавод був зведений в Premier Grand Cru Classe «A».

Площа виноградників 37 га. У господарстві воістину три різні та унікальні землі. Кожна має свій власний мікроклімат на вапнякових та глинистих ґрунтах. У нижній частині виноградників ви знайдете піщаний, глинистий і гравійний ґрунт. Часто Chateau Pavie одним із останніх маєтків у Saint-Emilion закінчує збирання винограду.

Для того, щоб зробити чудове вино, починають із серйозного рівня відбору. Вино вініфікують у 20 дерев'яних чанах, з регульованою температурою. Яблучно-молочне бродіння відбувається у бочці. Молоде вино витримується у 80% нових французьких дубових бочках протягом 18 місяців. Chateau Pavie виробляє 8 000 кейсів вина на рік.

Шато Паві є унікальним стилем вин Бордо. Вино глибоко забарвлене, наповнене мінеральністю та фруктовими відтінками. Деколи напою потрібно понад 15 років, щоб пом'якшити та розвинути свої найкращі смакові якості.

Chateau Pavie

1er Grand Cru Classe «A»

Виноградники шато, розташовані на глинистих і вапнякових ґрунтах з чудовою експозицією – суворо на південь займають 37 га. Основні сорти винограду: Мерло (60%), Каберне Совіньйон та Каберне Фран. Середній вік лоз – 45 років. Урожай збирають уручну.

Друге вино господарства – «Aromes de Pavie». Його виробляють приблизно 30 000 пляшок на рік. Середньорічне виробництво першого вина – «Chateau Pavie» – близько 70 000 пляшок.

Маєток належить сім'ї Perse.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?