Вино Chateau Pape Clement Blanc Pessac-Leognan 2005

UTP001065
Шато Пап Клеман Блан Пессак-Леоньян
18750.00 грн.
На вашу адресу замовлення буде доставлено протягом 2-х робочих днів.
На складі
Є в наявності

Безкоштовна кур'єрська доставка Києвом

Безкоштовна доставка по Україні на склад перевізника

Факти

Виробник: 
Chateau Pape Clement
Вміст алкоголю: 
13.5%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2005

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Біле сухе французьке вино з винограду Семільйон, Совіньйон Блан, Мюскадель врожаю 2005 року

Починаючи з 2013 року у замку Chateau Pape Clement на виноградниках стали використовувати суперсучасні технології. За допомогою літаючих дронів виноградарі отримують унікальну інформацію про стан виноградних лоз. Особливо така інформація необхідна перед початком збирання врожаю.

Під виноградники для виробництва білого вина в Шато Пап Клеман зайнято 3 гектари: 45% Совіньйон Блан, 45% Семільйон, 5% Совіньйон Грі, Мюскадель. Замку належить найбільша посадка лоз Совіньйон Грі на всій території Бордо.

Грунти для білого винограду складаються з гравію, глини та піску з вапняком, що найкраще впливає на якість урожаю. Виноградні лози посаджені із середньою щільністю 7700 лоз на гектар. Середній вік лоз становить близько 30-40 років. Цілісний виноград збирають вручну в маленькі ящики. Молоде вино витримується близько 12 місяців у нових бочках із дуба. У середньому щорічне виробництво Chateau Pape-Clement Blanc — 3750 кейсів.

Вино має свіжий, чистий смак з гармонійною, витонченою кислотністю, соковитими нотками мінералів, горіхів і фруктів, що продовжують розвиток в інтенсивному післясмаку, що добре запам'ятовується.

>

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?