Вино Chateau Le Bon Pasteur Pomerol 1.5 liters 2008

UTP001115
Шато Ле Бон Пастер Помероль
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
14.0%
Об'єм: 
1.5
Вінтаж: 
2008

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе французьке вино з винограду Мерло, Каберне Фран врожаю 2008 року

У 1920 році Chateau Le Bon Pasteur був крихітним будинком, який в даний час використовується як дегустаційний зал, і був куплений Йосипом і Ерміном Дюпюї. Тоді сім'я заробляла більше грошей на своїй пекарні, ніж на виноробстві.

У 1978 році сім'я Роллан продовжила традицію виноробства в шато. Це породило сучасну епоху для Ле Бон Пастер і стало початком кар'єри для Мішеля Роллана і Дені Роллана. Приблизно в той же час вони відкрили свою Rolland лабораторію, яка незабаром переросла в консалтингову кампанію.

Площа виноградників 6,62 га. Цікаво, що частина Bon Pasteur розташована в місті Сент-Емільйон. Така ситуація не рідкість у Померолі. Виноградник Bon Pasteur засаджений до 80% Мерло, а решта 20% – Cabernet Franc. Земля - гравій, пісок та глина. Виноградні лози висаджують із щільністю 6500 лоз на гектар. Середній вік лоз складає близько 30 років.

У Chateau Le Bon Pasteur збирання врожаю здійснюється вручну. Вино проходить вініфікацію в чанах із нержавіючої сталі, оснащених системою терморегуляції. Витримка вина відбувається у бочках 15-18 місяців. Потенціал розвитку вина 8-25 років.

Шато Ле Бон Пастер найкраще подавати з усіма типами класичних м'ясних страв: телятина, свинина, яловичина, баранина, качка, дичина, смажена курка.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?