Вино Delas Freres Tavel «La Comballe» 2009

UTP001200
Делас Фрер Тавель «Ля Комбаль»
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Delas Freres
Вміст алкоголю: 
14.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2009

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Рожеве сухе французьке вино з винограду Гренаш, Сенсо, Клерет Блан & Клерет Розе, Пікпуль, Калітор, Бурбуленк, Мурведр, Сіра, Кариньян врожаю 2009 року

У південній частині Долини Рони виробляють одне з найвідоміших рожевих вин – Тавель. Тавель – це і назва місцевості, і вина, що тут виробляється. Це вино називають родоначальником і королем французьких рожевих вин.

Місцевість розташована навпроти знаменитого Chateauneuf-du-Pape на правому березі річки Рони. А ось популярність до цих вин прийшла задовго до благородного сусіда. Вважається, що Тавель було улюбленим вином короля Філіпа 4, або як його ще називали – Прекрасного, що правив наприкінці 13 - початку 14 століть. Вина Тавель, були в пошані при папському дворі і вже в ті часи їх продавали на експорт. Вино Tavel «La Comballe» має аромат фруктів, у якому розвиваються горіхово-мигдальні нотки. У смаку – округле, фруктово-ягідне із пряними нюансами. Відмінна риса вин у гарному поєднанні з різноманітними стравами та закусками, особливо зі стравами прованської та азіатської кухні.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?