Вино Chateau la Conseillante Pomerol 1999

UTP002325
Шато Ла Консейант Помероль
12000.00 грн.
Забрати зараз у магазині або оформити замовлення з доставкою на завтра.
На полиці
Є в наявності

Безкоштовна кур'єрська доставка Києвом

Безкоштовна доставка по Україні на склад перевізника

Факти

Вміст алкоголю: 
13.5%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
1999

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе французьке вино з винограду Мерло, Каберне Фран врожаю 1999 року

Шато Ла Консейант відоме своїми розкішними, елегантними винами з приголомшливим смаком, які належать до кращих у Померолі.

Історія назви Шато сягає корінням у 18 століття, коли ці землі разом з виноградниками придбала Катрін Консейант і збудувала на них замок. До цього часу шато управляють нащадки Луї Ніколя, який став власником Шато в 1871 році. За півтора століття завдяки вкладу кожного покоління виноробів, їхнім вмінням та пристрасті вина Шато стали надзвичайно потужними та отримали звання найкращих вин у Померолі. Виноробня та підвальні приміщення піддані реконструкції – стародавні чани з дерева замінили на сучасні, виготовлені з нержавіючої сталі.

>

Географічно посадки лози Шато Ла Консейант знаходяться у прикордонній смузі Помероля та Сент-Емільйона. Ґрунт у цих краях глинистий, місцями піщаний з високим вмістом заліза. Виноградники висаджені однією ділянкою, посадки складаються з двох сортів винограду – здебільшого Merlot і Cabernet Franc. Урожайність винограду спеціально обмежують до 3800 літрів з гектара за допомогою дефоліації листяного покриву. Весь урожай збирають вручну, потім ретельно сортують за чотирма видами сировини. Після збирання врожаю проводять відділення винограду від стебел і приступають до етапу холодної мацерації та бродіння – для цього врожай спрямовують у посуд з нержавіючої сталі. Вино витримують протягом півтора року у дубових бочках. Залежно від року збору врожаю використовують до 4/5 нових діжок.

Смак вина чудовий, спокусливий, з шовковистими танінами та дуже довгим післясмаком. Вино Chateau la Conseillante 1999 чудово пасує до страв італійської та французької кухні, сирів, птиці та страв з м'яса.

Доставка та оплата

На сайті указана актуальна ціна на пляшку об'ємом 0.75 літра. Сплатити замовлення можна готівкою або банківською карткою.

Вино можна придбати в магазині на Подолі в Києві або замовити доставку до вашого міста на території України.

Докладніше про доставку та оплату.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?