Вино Chateau du Glana St.-Julien 2006

UTP002405
Шато дю Глана Сен-Жульєн
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2006

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе французьке вино з винограду Каберне Совіньйон, Мерло врожаю 2006 року

Chateau du Glana йде в ногу з часом. На їхньому виробництві сучасні технології гармонійно поєднуються з традиційними методами вініфікації. Чудово збалансовані складні вина Шато дю Глана мають високий потенціал витримки: від десяти років і вище, однак їх можна пити і молодими.

Шато дю Глана – чудове вино, яке відображає всі нюанси та красу теруару Сен-Жюльєн. Вино проходить вініфікацію в бетонних чанах протягом місяця, після чого йде малолактична ферментація і наостанок витримка в дубових діжках (з яких 1/3 нові) протягом року. Для надання вину легкості, перед бутилюванням вино проходить м'яку фільтрацію.

Вино Chateau du Glana Cru Bourgeois Superieur Saint-Julien AOC має насичений червоний колір з пурпурними вкрапленнями. У багатогранному букеті напою виділяються тони ванілі, червоних фруктів та мокко. Смак цього вина відомий своєю вишуканістю та елегантністю, його оксамитові таніни роблять післясмак м'яким та тривалим. Вино чудово поєднується зі стравами з червоного м'яса, приготовленими з грибами та приправленими часником.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?