Вино Chateau Cos d'Estournel Saint-Estephe 1989

UTP001131
Шато Кос д'Естурнель Сент-Естеф
13500.00 грн.
На вашу адресу замовлення буде доставлено протягом 2-х робочих днів.
На складі
Є в наявності

Безкоштовна кур'єрська доставка Києвом

Безкоштовна доставка по Україні на склад перевізника

Факти

Виробник: 
Chateau Cos d'Estournel
Вміст алкоголю: 
13.5%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
1989

Вінтажі

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе французьке вино з винограду Каберне Совіньйон, Мерло, Каберне Фран врожаю 1989 року

Вина Cos d'Estournel пили королева Вікторія та російські царі. А імператор Наполеон III любив ці вина настільки, що в палац Тюїльріон було поставлено кілька тисяч пляшок. Один з найкращих виноградників другої категорії завдяки старанням Бруно Пратса. У 1998 році французькі закони про податки змусили Пратса продати маєток компанії Тайана, який у 2001 р. перепродав його Мішелю Рейб'є, женевському виробнику продуктів харчування. У Cos d'Estournel немає шато як такого, є химерний фасад виноробні з величезними вкритими майстерним різьбленням дубовими воротами, що колись прикрашали палац занзібарського султана.

Син Пратса Жан Гійом керує маєтком, виготовляючи вина з тією ж ретельністю, яка відрізняла його батька. При цьому частина вин ферментується у чанах із нержавіючої сталі, але всі напої витримуються в дубових бочках до двох років. У найкращі роки застосовується 100% нових діжок, у менш вдалі – до 70%.

Вино Кос д'Естурнель – насичене, ароматне, приємне повнотіле класичне вино з дуже характерним смаком, безсумнівно найблагороднішим у регіоні Сан-Естеф. Незвичайно багате, напрочуд довговічне – до 20 років. Це складне вино з шовковистим плодючим смаком та вираженою витонченістю.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?