Вино Chateau Branaire-Ducru St.-Julien 1997

UTP002315
Шато Бранер-Дюкрю Сен-Жульєн
6000.00 грн.
Забрати зараз у магазині або оформити замовлення з доставкою на завтра.
На полиці
Є в наявності

Безкоштовна кур'єрська доставка Києвом

Безкоштовна доставка по Україні на склад перевізника

Факти

Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
1997

Схожі напої

Деталі

Шато Бранер-Дюкрю 1997 захоплює насиченим смаком із бархатистими танінами.

Маєток Бранер-Дюкрю розташований навпроти Шато Бешвель (Chateau Beychevelle) і до 1666 був його частиною. Після смерті Бернара, герцога д'Еперона – власника Шато Бешвель, землі, що належать замку, розпродали. Ділянку, на якій розташовано Шато Бранер-Дюкрю, придбала сім'я Дюлюк, яка побудувала тут чудовий особняк у стилі Директорії.

Виноградник був висаджений у 1720 році і до середини XVIII століття вино, вироблене в Шато Бранер, заслужило репутацію, порівнянну з репутацією вин Бешвеля, Тальбо і Дюкрю-Бокайю

Замку належать 60 га, розташованих на характерних для Медока ґрунтах з глибоким гравійним шаром. Середній вік лоз становить близько 40-50 років. Вино витримується протягом двох років у французьких бариках, більшість з яких нові. Використовуються дубові бочки із різних областей.

Виноград збирається виключно вручну. Проводиться подвійна селекція винограду та повне гребневиділення. Алкогольна та малолактична ферментації здійснюються у сталевих ємностях.

Chateau Branaire-Ducru 1997 має глибокий рубіново-червоний колір. Елегантний аромат розкриває тони малини, ожини, шовковиці, чорносмородинового лікеру. Чудово структуроване, насичене у смаку вино з відчутними, але м'якими, оксамитовими танінами та вишуканим смаком.

Доставка та оплата

На сайті указана актуальна ціна на пляшку об'ємом 0.75 літра. Сплатити замовлення можна готівкою або банківською карткою.

Вино можна придбати в магазині на Подолі в Києві або замовити доставку до вашого міста на території України.

Докладніше про доставку та оплату.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?