Вино Chateau Coutet Sauternes-Barsac 1998

UTP002316
Шато Куте Сотерн Барсак
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Chateau Coutet
Вміст алкоголю: 
14.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
1998

Вінтажі

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Біле солодке французьке вино з винограду Семільйон, Совіньйон Блан врожаю 1998 року

Chateau Coutet — це старовинна фортеця, побудована в XIII столітті, з цитаделями, квадратними вежами, каплицями та оборонними спорудами. В 1855 нерухомість отримала класифікацію Прем'є Крю. Сьогодні вина Шато, які вважаються одними з найкращих в апеласьоні Sauternes-Barsac, випускаються під керівництвом сім'ї Baly, яка у 1994 році уклала дистриб'юторський контракт із компанією Baron Philippe de Rothschild S.A.

Для виробництва вина Шато Куте використовують купаж винограду білих сортів Семільйон, Мюскадель і Совіньйон Блан, покритого благородною пліснявою вotrytis cinerea. Саме цей грибок концентрує цукор у кожній ягоді та вносить у аромат вина неповторні відтінки, наприклад, тони жимолості, айви чи імбиру. Зібрані ягоди віджимаються на традиційному вертикальному пресі, а також із використанням сучасного прес-апарату. Бродіння сусла проходить у нових барелях. Процес витримки вина здійснювався у абсолютно нових французьких дубових бочках та зайняв 18 місяців. Вино було бутильоване у травні 2000 року.

Урожай 1998 року можна сміливо назвати одним із найкращих, а створене на його основі вино Chateau Coutet — чудовим напоєм з грандіозним потенціалом розвитку аромату та смаку.

Смак вина м'ясистий, з прекрасним балансом між повнотою та свіжістю, з досить низькою кислотністю, відтінками цитрусових цукатів, імбиру, які підтримуються свіжою мінеральністю, нотами ячменю, праліне та ірису.

Chateau Coutet 1998 добре поєднується із запеченим або смаженим м'ясом птиці (курки, індички, качки), паштетом з курячої печінки, теринами з фуа-гра, морськими гребінцями, омарами, лангустинами, салатами (зеленими, сиром), телятиною, смаженою тріскою, свининою, маринованою з лимоном та розмарином, зеленою квасолею. Прекрасну пару вину становитимуть фруктові десерти (особливо із грушею або гарбузом), зрілі та блакитні сири.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?