Декантер Riedel «Black Tie Touch»

UTP002602
Рідель «Блек Тай Тач»
10800.00 грн.
Забрати зараз у магазині або оформити замовлення з доставкою на завтра.
На полиці
Є в наявності

Безкоштовна кур'єрська доставка Києвом

Безкоштовна доставка по Україні на склад перевізника

Факти

Об'єм: 
1.43

Схожі напої

Деталі

Декантер для вина «Блек Тай Тач»

Декантери Riedel являють собою витвір мистецтва, це дуже високоякісні судини. Їхня форма ідеально вивірена і дозволяє повністю розкрити смак і колір вина ще до подачі на стіл. Декантування старих вин безпосередньо перед сервіруванням допомагає переконатися, що прозорість і блиск вина не порушені осадом, утвореним під час витримки.

  • Висота: 36.5 см
  • Матеріал: кришталеве скло
  • Спосіб виробництва: ручна робота

Riedel «Black Tie Touch» Decanter — декантер, призначений для насичення киснем вина. Він дозволяє видалити осад витриманого напою та пом'якшити його зайву танінність, яка не дає можливості повною мірою насолодитися ароматом та смаком вина. Оригінальний дизайн моделі дозволяє збагатити напій киснем і перетворити аерацію в справжнє чаклунство.

Ви можете бути повністю впевнені у високій якості та екологічності декантера «Блек Тай Тач». Для його виробництва використовується кришталеве скло, що не містить свинцю. Додатковими перевагами є те, що вироби відрізняються великою міцністю та витонченістю, не жовтіють з часом, але при цьому зберігають унікальні характеристики кришталю — його неповторний дзвін та сяйво. Особливістю виробів компанії є ручний спосіб виробництва.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?