Вино Capannelle Avignonesi-Capannelle «50&50» Toscana 2011

UTP001621
Капаннелле 50&50 Авіньонезі-Капаннелле, Тоскана
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Capannelle
Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2011

Вінтажі

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе італійське вино з винограду Мерло, Санджовезе врожаю 2011 року

Avignonesi-Capannelle «50 & 50» 2011 — це чудове вино, яке виробляється тільки в роки найкращого врожаю винограду сортів Санджовезе та Мерло.

Ретельно відібрані ягоди проходять ферментацію та мацерацію, після чого вино з кожного сорту витримується окремо протягом 12 місяців у французьких бариках середнього ступеня обсмажування. Після купажування витримка у бариках триває ще близько 24 місяців.

У вина повний, багатий смак, насичена палітра якого сповнена фруктових відтінків та ноток червоних ягід. Тони солодких спецій на тлі бархатистої танінової основи яскравими акцентами прикрашають смакову палітру. У спокусливому, стійкому післясмаку відчуваються нюанси горіхів та ванілі.

Вино чудово поєднується з м'ясними стравами, смаженою дичиною, твердими, ароматними та витриманими сирами. За півгодини до вживання вино рекомендується перелити у графін для аерації. Подавати вино радять у великих келихах типу «Тюльпан».

Потенціал зберігання вина досить великий — 15-20 років.

Нотатки

Історик

1988 рік став рекордним зі збирання врожаю в Тоскані. Раффаеле Росетті (Raffaele Rossetti) вирішує об'єднати Санджовезе Капаннелле (Capannelle) та Мерло (Merlot), вирощений в Тоскані. Було обрано Мерло, вироблене сім'єю Фалво, що володіє виноробним господарством Авіньйонезі ді Монтепульчано (Avignonesi di Montepulciano). Так народилося велике червоне вино 50&50: для його виробництва береться в рівних частинах Санджовезе Капаннелле (Sangiovese di Capannelle) і Мерло Авіньонезі ді Монтепульчано (Merlot di Avignonesi di Montepulciano).

Дегустатор

Колір насичений червоний рубін з фіолетовими відтінками. Проникаючий аромат. Вас захоплює запах ванілі, тютюну та кави. Відчуваються квіткові відтінки, які лише через кілька хвилин розкриваються у всій своїй силі. Черешня, мирт і полуниця приємно поєднуються, надаючи особливий оригінальний відтінок стійкому аромату. Спирт разом із виноградним соком дає дивовижне поєднання аромату червоних ягід, тютюну, вінілу та шкіри. Відсутність різкості в танінах надає вину вишукано-ніжного смаку, наповненого відчуттям оксамиту. Смак делікатний, повний, насичений. Поєднання: цінні сорти м'яса, печеня з дичини, витримані тверді ароматні сири. Вино для роздумів.

Кавист

Зберігання: при постійних температурі та вологості в горизонтальному положенні. Завдяки таким цінним і важливим компонентам, як фенольні речовини, гарантується довголіття та свіжість.

Capannelle

Виноробне господарство в Gaiole in Chianti (Гайоле ін К'янті) (Siena/Сієна). Його площа складає, приблизно, 20 га, з яких 16 – це виноградники. Господарство виробляє близько 70.000 пляшок вина на рік.

Власник – Джеймс Шервуд, засновник та акціонер компанії Орієнт-Експересс Отелс, до складу якої входять одні з найкрасивіших готелів світу, серед яких Готель Чіпріані у Венеції, Готель Сплендідо в Портофіно, Вілла Сан Мікеле у Флоренції, Готель Карузо в Равелло та багато інших.

Історія виноробного господарства Capannelle бере свій початок у 1974 році, коли сорокарічний Раффаеле Россетті купив старий маєток 17-го століття, розташований в самому серці К'янті.

З тих пір маєток перетворився. Проведення реконструкції та масштабних реставраційних робіт дозволило гармонійно поєднувати у навколишній обстановці елементи селянського побуту того часу із сучасними високими технологіями та ексклюзивністю. У цій неповторній красі Капаннелле регулярно приймає у себе відомих кухарів, рестораторів та винних гурманів.

Відео

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?