Лікер Chartreuse VEP Green 1 liter

UTP001575
Шартрез Диффузьон ВЕП Зелений
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Chartreuse
Вміст алкоголю: 
42.0%
Об'єм: 
1

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Французький лікер Шартрез Диффузьон ВЕП Зелений

Французький лікер на основі трав Шартрез ВЕП виготовляється за такою ж старовинною рецептурою, що й відомий Зелений Шартрез, але використовується набагато триваліша витримка в дубових бочках. Вміст спирту в лікері Chartreuse VEP – ndash; п'ятдесят чотири градуси.

Тому що кількість лікеру, що щорічно випускається, обмежена виробником, то кожна пляшка напою має свій власний номер і маркується восковою печаткою Шартрез.

Цей лікер чудовий у чистому вигляді, наприклад після обіду.

Chartreuse VEP є абревіатурою. У французькому це означає Vieillissement Exceptionnellement Prolong і перекладається як "винятково тривалого старіння". Це означає, що Шатрез витримується дуже довго. Звичайний зелений та жовтий Шартрез витримується близько 4 років, а Chartreuse VEP має термін витримки близько 15 років.

Жовтий Chartreuse VEP (42%)

Золотого кольору настойка має інтенсивні трав'яні аромати та смак зацукрованих цитрусових із солодощами та трав'яними нотами, такими як солодка та кріп.

Зелений Chartreuse VEP (54%)

Має сильні трав'яні аромати з домінуючими нотами анісу, в результаті додаткового старіння набуває розкішного смаку, що приносить насолоду.

Обидва лікери настоюють на 130 травах, повний склад і пропорцію яких знає лише президент компанії. Випускається із 1840 року в оригінальних пляшках, залитих сургучем.

Вживати рекомендується охолодженим.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?