Віскі John Walker & Sons Odyssey

UTP001407
Джонні Уокер Одисей
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
John Walker & Sons
Вміст алкоголю: 
40.0%
Об'єм: 
0.7

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Купажований шотландський віскі Джонні Уокер Одисей

Нью-Йорк, 9 січня 2014 року — Джон Уокер Одіссей — змішаний шотландський віскі завершив свою подорож через Атлантичний океан і тепер надійшов у продаж у всьому світі. Натхненний прагненням сера Олександра Уокера до епічної подорожі, John Walker & Sons Odyssey виготовлений з трьох рідкісних, підібраних односолодових віскі, щоб створити перший потрійний солодовий шотландський віскі в лінійці будинку Уокера.

Джон Уокер Одіссей гордо стоїть серед рідкісних шотландських купажованих віскі в лінійці John Walker. Розробка майстра купажу Джима Беверіджі за допомогою рукописних нотаток сера Олександра Уокера. Це унікальний бленд, який захоплює дух розкішшю та пристрастю Будинку Уокера до досконалості віскі через чудову майстерність, якість, спадщину та інновації.

Сміливий купаж, який раніше був доступний лише на деяких азіатських ринках, успішно балансує серед відтінків свіжих цитрусових, медової гладкістю та вершково-карамельним смаком. Купаж Джон Вокер Одіссей був ретельно перемішаний і витриманий в європейських дубових бочках, об'єднавши аромати трьох рідкісних сортів солоду для забезпечення великого, багаторівневого смаку з винятковою гладкістю. Купаж найкраще пити у чистому вигляді або з додаванням води.

«Я шукав ряд лікеро-горілчаних заводів у Шотландії для ідеального купажу трьох віскі, щоб отримати John Walker & Sons Odyssey (Джон Уокер Одіссей), сказав майстер купажу Джим Беверіджі. «Намагався отримати смак та відчуття, що і сер Олександр шукав, коли він створив оригінальну суміш майже 80 років тому».

Ультра-сучасна інтерпретація легендарного 1932 року морського графіну сера Олександра Уокера. Кришталева карафа для John Walker & Sons Odyssey може обертатися на 360 градусів у своїй коробці і завжди залишається у вертикальному положенні. Це ідея гіроскопа, тому що пляшка завжди залишається стійкою, тоді як світ обертається навколо неї.

«Джон Уокер Одіссей є ідеальним вибором для дійсно прогресивних людей, які святкують великі життєві подорожі і, найголовніше, потенціал для наступних кроків»

John Walker & Sons Limited

Власник найкультовішого та найдорожчого бренду купажованого шотландського віскі на планеті – Johnnie Walker.

Входить до складу світового лідера у виробництві спиртних напоїв Diageo.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?