Грапа Poli Grappa Sassicaia 0.5
UTP990891
Полі Дистиллері Граппа ді Сассікайя
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
Деталі
Італійська грапа Полі Дистиллері Граппа ді Сассікайя
При виробництві грапи JACOBO POLI GRAPPA DI SASSICAIA необхідна дистиляція у 2 етапи, які тривають приблизно три години.
Виноград відокремлюють при зборі так, щоб грапа зберегла свій чистий спектр первинних ароматів винограду. Дистильований спирт витримують 4 роки в бочках з європейського дуба.
Грапа Якобо Полі Граппа ді Сасікайа є продуктом перегонки, в основному, сорту Совіньйон та частково Фленц, зібраного в господарстві Тенута Сан Гуїдо. Пахучий сік, отриманий шляхом тиску після мацерації, відразу ферментують і дистилюють.
Грапа Сасікайа має гарну текстурність і витончений, тонкий аромат фруктів і трав, сповнена насиченим, м'яким смаком, в якому присутні ноти ванілі та дуба.< /p>
Коментарі
- Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
- 247 переглядів